fbpx
30 000 Ft feletti tejfesték-vásárlás esetén a szállítás INGYENES!
0

Webáruház

Kenderolaj

A kenderolaj az egyik legegyszerűbben felvihető felületkezelő anyag, amely gyönyörűen kiemeli a színeket.

A Daddy Van’s kenderolaj egy vegyszermentes, 100%-os tisztaságú száradó olaj: folyékony állapotban beszívódik a felületbe, majd levegővel érintkezve megszilárdul. Tartós és ellenálló védelmet biztosít.

Cikkszám: N/A Kategória:

5 650 Ft8 750 Ft

Kiürítés

Ez a kendernövény magjából préselt természetes olaj nagyszerűen használható nyersfa-darabok kezelésére, tejfestékkel kezelt bútorok védelmére, megkopott felületkezelések megújítására, sőt akár fémfelületek felfrissítésére is. Nem mérgező, ezért akár konyhai eszközökön is alkalmazható.

A kenderolaj felvitele elképesztően gyors és rendkívül egyszerű, ezért szerintünk ennek a terméknek minden kezdő bútorfelújító eszköztárában ott a helye!

 

MIÉRT GONDOLJUK, HOGY TE IS IMÁDNI FOGOD?

 

  • Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. (VOC-tartalom: 0) Minden részében bőr- és környezetbarát!
  • Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa: víztaszító, időtálló, csodásan sima, matt felület lesz a jutalmad!
  • Ideális sűrűségének köszönhetően felvitele hihetetlenül gyors és nagyon egyszerű!

 

A Daddy Van’s kenderolaj visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak.

 

A KENDEROLAJ FELVITELÉT KÉPTELENSÉG ELRONTANI:

 

  • Vékony és egyenletes rétegben oszlasd el a kenderolajat a felületen egy ecsettel vagy egy ronggyal. Hagyd az olajat beszívódni a felületbe. 5-30 perc után töröld szárazra a bútort.
  • Több rétegben is használhatod az ellenállóképesség növelésére. (A rétegek között hagyj legalább 2 óra száradási időt.)
  • Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és olajozd újra. 🙂

További információk

Tömeg N/A
a termék a következő kiszerelésekben kapható:

fél pint (0,24 liter), pint (0,47 liter)