Kik vagyunk?

Úgy érzed, hogy nincs harmónia az otthonodban, mert a különféle bútorok nem alkotnak egy stílusos egészet. Szívesen ecsetet ragadnál, hiszen tudod, hogy egy-egy ütött-kopott darabból szuper dolgokat lehet kihozni, de nem mersz hozzáfogni a bútorfestéshez.

 “Mi lesz, ha a sok macera végén a végeredmény láttán azt kívánom majd, hogy bárcsak hozzá sem kezdtem volna az egészhez?” …ez a kérdés motoszkál a fejedben.

 

Hiszünk abban, hogy az oldalunkon található tudásanyagra támaszkodva képes leszel bármilyen bútordarabot a saját stílusodhoz alakítani.

 

 

 „Neked, Nektek köszönhetem a sikeres konyhafelújításomat. A segítség nélkül nem ment volna.” – Éva

 

„Most már bátran nekivághatok a festegetésnek. Nagyon sok hasznos ötletet tanultam.” – Ágnes

 

„Örülök, hogy rátok találtam, így végre a kreativitásom szárnyal!” – Zita

 

 

KÉPZELD EL, HOGY MILYEN LENNE, HA:

 

 

Ha csatlakozol az Azúr Bagoly közösségéhez, akkor a bútorfestés eszköztárával felszerelkezve a harmonikus otthon kialakítását önállóan is megvalósíthatod.

 

 

 

 

Isza Ágnes | Azúr Bagoly

ISZA ÁGNES, az Azúr Bagoly alapítója

 

A házunk az első “felnőtt” otthonom: amikor beköltöztem, akkor úgy éreztem, hogy itt szeretnék végre egy-egy teret a saját stílusomhoz alakítani… elegem volt már a tucatbútorokból. Hamar rájöttem, hogy az öreg bútorok átalakításával sokkal minőségibb, stílusosabb, mégis olcsóbb darabokat lehet létrehozni a manapság gyártott cuccoknál.  – …de nem úgy tűnt, hogy nekem mindez sajátkezűleg menni fog, hiszen a kerítés- és falfestésen kívül semmilyen tapasztalatom nem volt a témában. A vegyszerérzékenységem pedig feltette a pontot az i-re: egyáltalán nem tűnt reálisnak, hogy egészségügyi következmények nélkül tudjak festékkel munkálkodni.

 

A dolog mindezek ellenére nem hagyott nyugodni: rengeteget olvastam a bútorfestésről, megismertem a különböző festéktípusok jellemzőit, elmerültem a mindenféle technikák tanulmányozásában. A külföldi oldalak böngészése során bukkantam rá a tejfestékre: lenyűgözött a felfedezés, hogy a korábban a festéssel együtt járó nehézlégzés, bőrirritáció, vegyszerszag NÉLKÜL is működhet a bútorfestés! Így végre tudtam már önállóan is kísérletezni: ha valami elméletben nem volt egyértelmű, akkor kipróbáltam a gyakorlatban. – …ezzel együtt is megszívtam néhányszor, ám a félresikerült darabokból is mindig tanultam valamit. Mindebből lassan összeállt egy átlátható rendszer a fejemben a bútorfestés kérdéseiről, ezért ha új információval találkozom, akkor ma már nem zavarodom össze. Így hát nem félek már ecsetet ragadni, sőt az elmúlt években szinte le sem tettem azt: több száz bútor alakult már át a kezeim között. 

 

A bútorfestés eszköztárával felvértezve végre könnyedén-rugalmasan tudom alakítani az otthonunkat, mert sok-sok különféle darabból is harmonikus stílusú teret tudok létrehozni. A tejfestékben megtaláltam azt a rendkívül egyszerűen használható, ugyanakkor elképesztően sokoldalú anyagot, ami segítség mindehhez.

 

 

OLVASD EL A LEGESLEGÁTFOGÓBB ÍRÁSUNKAT A BÚTORFESTÉSSEL KAPCSOLATBAN, MERT ITT MIIINDEN TUDNIVALÓT ÖSSZESZEDTÜNK A TÉMÁBAN:
BÚTORFESTÉS HÁZILAG >>>

 

 

„Nagyon-nagyon örülök az online bútorfestés-iskolának!!!” – Mariann

 

„Őszinte szívvel gratulálok ahhoz, hogy a tudásotokat és tapasztalataitokat ilyen profi formában adjátok át azoknak, akiket ez érdekel! Köszönöm, hogy egy olyan csodálatos eszközt kaptam a kezembe, amellyel önmagamat is megvalósíthatom!” – Ildikó

 

„Sok-sok hasznos dolgot olvastam a blogodon, nagyon jók az útmutatók.” – Enikő

 

 

Írd meg, hogy Neked mi okozza a legnagyobb fejtörést a bútorfestéssel kapcsolatban! Örömmel segítünk a kérdéseid tisztázásában! 🙂

CSATLAKOZZ MOST A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ:

A hírleveleinkben hasznos útmutatókkal, inspiráló ötletekkel segítünk abban, hogy örömmel munkálkodhass a következő bútorátalakításaidon is.

...üdvözlésképpen pedig rögtön kapsz majd egy e-book-ot ajándékul, amiben a színválasztáshoz olvashatsz tippeket.

Itt add meg az e-mail-címed:

CSATLAKOZZ MOST A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ:

A hírleveleinkben hasznos útmutatókkal, inspiráló ötletekkel segítünk abban, hogy örömmel munkálkodhass a következő bútorátalakításaidon is.

...üdvözlésképpen pedig rögtön kapsz majd egy e-book-ot ajándékul, amiben a színválasztáshoz olvashatsz tippeket.

Itt add meg az e-mail-címed: