Cling On!

A bútorfestéskor a tudásodon, a gyakorlatodon kívül nem mindegy az sem, hogy milyen anyaggal, milyen eszközzel dolgozol. Az eszköztáradban pedig a legfontosabb darab nyilvánvalóan az ECSET.

A Cling On! egy olyan professzionális ecset bútorfestéshez, amivel szuperkényelmesen alakíthatsz ki tökéletes felületet.

 

 

Kinek ajánljuk? – A ‘Cling On!’ ecset egy fantasztikus társ lesz a bútorfestéshez, ha…

 

 

A ‘Cling On!’ nem véletlenül az egyik legnépszerűbb ecset a bútorfestéshez az egész világon:

 

A Cling On! választékában azért van ilyen sokfajta ecset, hogy mindig olyan eszközzel dolgozhass, ami a legjobban illik a munkamódszeredhez, ami a legjobban passzol az átfestendő bútordarabhoz!

 

HÚ, EZ ÉRDEKEL! MEGNÉZEM! >>>

 


Nézzük, hogy melyik forma milyen feladathoz ideális:

LAPOS ecset:

A sík felületeken kiemelten fontos a szép eredményhez az, hogy egyenletesen terüljön a bútorfesték: a lapos ClingOn!-okkal elképesztően egyszerű lesz bársonyosan sima felületet létrehoznod! Válaszd ezt az ecsetet pl. ajtó, komód, asztallap stb. átalakításához!

 

OVÁLIS ecset:

Az ovális ecset az univerzális eszköz a bútorfestéshez, mert az ecsetfej kialakításának köszönhetően a bútorfesték tökéletesen terül bármilyen alakzaton, így nem kell bűvészkedned a hajlított, esztergált, faragott részletek lefestéséhez sem! Ez az ecset ugyanakkor sík felület átfestéséhez is szuper! Az ovális ClingOn!-okat így választhatod szék, lépcsőkorlát, asztalláb, komód stb. átalakításához: ezzel a formával bármilyen darabot egyszerűen lefesthetsz.

 

HAJLÍTOTT ecset:

A hajlított ecset fantasztikus segítség a nehezen elérhető részletek átfestéséhez (pl. a sarok a szekrény belsejében, egy perem alja, a rés két léc között stb.), így kevesebbet kell forgatnod a darabot, nem kell annyit hajolgatnod… azaz: kevesebb munkával érheted el azt, hogy mindenhol tökéletes legyen a bútorfestés!

 

A megfelelő formájú ecsettel bármilyen darabot gyorsan, egyszerűen, gyönyörűen átfesthetsz.

 

Cling On! ecset bútorfestéshez – Azúr Bagoly

A Cling On! ecseteket használhatod bármilyen vízbázisú anyaghoz (tejfesték, lakk, falfesték, krétafesték, zománcfesték, pác stb.).

 

IGEN, SZERETNÉK MAGAMNAK EGY ILYEN ECSETET! >>>

 


Nézd meg közelebbről, hogy mitől olyan különleges a ‘Cling On!’ ecset:

 

különleges szálösszetétel

A Cling On! 75%-ban a legmagasabb minőségű nejlonszálból készül, ami…

Az ecsetfej maradék 25%-a kiváló minőségű poliészter: ez egy merev anyag, ami az ecset alaktartásában segít (ezek a szálak rövidebbek).

 

műgyanta a rögzítéshez

Az ecsetszálakat műgyanta tartja együtt, ezért nem hullik ki egyetlen szál sem.

 

rozsdamentes foglalat

A fej rozsdamentes acélból van, így nem öregszik el.

 

strapabíró bükk markolat

A keményfából készült nyél ugyancsak szupererős műgyanta-foglalatban van, ezért nem lötyög akkor sem, ha évekig használod az ecsetedet.

Cling On! ecset bútorfestéshez – Azúr Bagoly

Ha szimpatikus ez az ecset, akkor pár kattintással megrendelheted itt:

 

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ! >>>

 

 

A ‘Cling On!’-nal egyszerűen és gyorsan alakíthatsz ki bársonyos-egyenletes felületet, így élmény lesz a bútorfestés!