bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Rózsakvarc Színű Komód

Ár: 65 900 Ft

Méret:
81 cm X 93 cm X 38 cm
Készlet:
0

Ez a kecses komód stílusos eleme lehet bármilyen térnek: ugyanúgy szépen illik a skandináv natúr színvilágába, ahogyan a vintage fakó árnyalatai közé. 

 

Ezt a szép komódot környezetbarát anyagok felhasználásával újítottuk meg: színét a kizárólag természetes anyagokból készült Azúr Bagoly Tejfesték adja, felületét pedig a 100%-os tisztaságú kenderolaj védi. 

A bútor keretén a tejfesték adta rusztikus részletek különleges karaktert adnak ennek a darabnak; a komód egyéb részein pedig gyönyörűen egységes fedésű és bársonyosan sima tapintású a Rózsakvarc árnyalatra festett felület. A bútor belsejét Hófehér színnel frissítettük fel, majd környezetbarát összetételű lakkal zártuk, megőrizve a tejfesték matt jellegét. A komód elegáns megjelenését üvegfogantyúk hangsúlyozzák.

 

Mit érdemes tudni a bútorról?     

.  magassága: 93 cm, szélessége: 81 cm, mélysége: 38 cm 

.  tisztítása: száraz vagy enyhén nedves ruhával 

.  anyaga: fa, farostlemez, rétegelt falemez

.  felülete: matt; enyhén vízálló

.  színei: Rózsakvarc és Hófehér

Bútorainkra fél év garanciát biztosítunk.