bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

Művészetek Völgye: JÖVÜNK!

A Művészetek Völgye kitüntetett helyet foglal el a kicsi szívünkben: 2015-ben itt léptünk ki az online világ határai mögül legeslegelőször, s kaptunk egy jóóó nagy kezdőlökést az előttünk álló út megtételéhez. :) Az idei alkalommal pedig immár harmadjára látogatunk majd el K

Partnereink


Címkefelhő

Kagylófehér Kastélyszék

Ár: 89 000 Ft

Méret:
55 cm X 110 cm X 47 cm
Készlet:
1 darab

Rusztikusan kopott, mégis elegáns, hatalmas, tömörfa szék, faragott részletekkel; szürkésfehér színét csodaszépen kiegészíti a régi lenvászonból készült kárpit.

A bútor finomvonalú faragásait szépen kiegészítik a natúr árnyalatok és a rusztikus textúrák: ezt a régi tömörfa széket a 100%-ig természetes összetevőkből készülő tejfesték Kagylófehér árnyalatával festettük, majd régi lenvászonnal húztuk be. (A szék rugós szerkezete is teljeskörű felújításon esett át.)
A tejfesték különleges jellemzőinek köszönhetően a felületről úgy kopott le a festék, ahogyan az hosszú évtizedek alatt is történne, így a bútor autentikusan régies megjelenést nyert. Ez a darab tökéletes kiegészítője lehet egy shabby chic stílusú vagy egy vintage jegyeket hordozó elegáns otthonnak.
 

Mit érdemes tudni a bútorról?     

.  magassága: 110 cm, szélessége: 55 cm, mélysége: 47 cm, ülésmagassága: 50 cm, ülésmélysége: 44 cm

.  tisztítása: száraz vagy enyhén nedves ruhával 

.  szerkezete: rugós

 

Bútorainkra fél év garanciát biztosítunk.