bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Ehhez a termékcsoporthoz, vagy kollekcióhoz nincs rögzített termék.
Termékminta
Ha megtetszett egy-egy textil, rendelj mintát és passzítsd az otthonod színeihez: válaszd ki a tökéletes darabot! A szállítást 5 darabig mi álljuk. :) 

Ár: 990 Ft

Oriana II
Kézzel festett és fotózott minták kombinálásából született ez a bámulatos és valósághű minta – csodaszép pasztellekben és ékes élénk színekben is elérhető. Gyönyörű esésű, finom tapintású, 100% pamutszatén anyag. 

Ár: 31 940 Ft

Varese
Csodaszép 100% pamutból készült bársony, kiváló kopásállósággal. Egyszerre előkelő és praktikus: igazi kedvenc! Használhatod bútorkárpitként, függönynek vagy huzatokhoz: tökéletesen beválik! 

Ár: 31 230 Ft

Seraphina II
Életteli, kézzel festett, csodaszép virágkompozíció freskószerű háttér előtt: együtt elragadó, vintage hangulatot teremtenek. Gyönyörű esésű, finom tapintású, 100% pamutszatén anyag.

Ár: 31 940 Ft

Madame Butterfly II
Íves faágak, élénk magnóliák, gyönyörűen kidolgozott pillangók és madarak. 100% len.

Ár: 31 940 Ft

Rugosa II
Elegáns rózsakompozíciók kővázában. Gyönyörű esésű, finom tapintású, 100% pamutszatén anyag. 

Ár: 31 940 Ft

Manzoni
Rendkívül sokoldaló len-pamut keverék: a len egyedülálló karaktere és a pamut ellenálló kvalitása egyesül ebben az anyagban. Tökéletes bútorkárpitozásra, de szép esése miatt függönynek is kiválóan alkalmas.  

Ár: 16 870 Ft

Cassia
Praktikus és megnyerő bársony, különleges, matt felülettel. Szövésének köszönhetően gyűrődésmentes, így a bársonyos ragyogás tartós marad! 

Ár: 29 820 Ft

Brera Lino
Szép, egyszínű, gyönyörű esésű, sűrűnszövött lenanyag, ami akár mosógépben is mosható. Elbűvölő textúrájával és a len bájos természetességével bútorkárpitnak is szuperül beválik. 69 színben kapható.

Ár: 23 150 Ft

Pandora II
Sűrű, elragadó virágkavalkád, ami festett és fotózott motívumok ötvözéséből született. Élénk kobaltkék és visszafogott fáradtlila kompozíciókban is elérhető. Gyönyörű esésű, finom tapintású, 100% pamutszatén anyag. 

Ár: 31 940 Ft

Mokuren
Festői virág- és növénymotívumok egy csepp keleties beütéssel, csodás, finom színkompozíciókban. Gyönyörű esésű, finom tapintású, 100% pamutszatén anyag.

Ár: 31 940 Ft

Orangerie II
Magával ragadó, vidám, nyárias virágminta. Gyönyörű esésű, finom tapintású, 100% pamutszatén anyag. 

Ár: 31 940 Ft

Amrapali II
Egzotikus, kézzel festett virágkompozíciók friss, fehér háttér előtt. Gyönyörű esésű, finom tapintású, 100% pamutszatén anyag. 

Ár: 31 940 Ft