bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

Művészetek Völgye: JÖVÜNK!

A Művészetek Völgye kitüntetett helyet foglal el a kicsi szívünkben: 2015-ben itt léptünk ki az online világ határai mögül legeslegelőször, s kaptunk egy jóóó nagy kezdőlökést az előttünk álló út megtételéhez. :) Az idei alkalommal pedig immár harmadjára látogatunk majd el K

Partnereink


Címkefelhő

Ehhez a termékcsoporthoz, vagy kollekcióhoz nincs rögzített termék.
Textilminta
Ha megtetszett egy-egy textil, rendelj mintát és passzítsd az otthonod színeihez: válaszd ki a tökéletes darabot! A szállítást 5 darabig mi álljuk. :) 

Ár: 990 Ft

Yangshuo
Nemes bársony finoman hullámzó színekkel festve, amin égszínkék felhő-minták gomolyognak. Erős kopásállóságú bútorkárpit.

Ár: 65 690 Ft

Torlonia
Modern, sokoldalú, textúrált nyírtbársony. Összetételének köszönhetően hihetetlenül tartós – ideális és karakteres bútorkárpit, a bársony páratlan textúrájával. Natúr és egzotikus színekben egyaránt kapható. 

Ár: 42 070 Ft

Shansui
Jacquard-szövésű, hagyományos kínai tájképet mintázó anyag, amit békés hegyek, szomorúfűzek díszítenek. Nemes bársony finoman hullámzó színekkel festve: a táj szinte életre kel. Erős kopásállóságú bútorbársony.

Ár: 65 690 Ft

Porcelain Rose
Gazdag színekben játszó rózsák egy Jacquard-szövésű bársonyra nyomtatva. Fantasztikus tapintású anyag, szuperül kombinálható natúrszínű alappal. Erős kopásállóságú bútorbársony.

Ár: 104 230 Ft

Padua
Modern és erőteljes dizájn: ombré-minta egy puha, mégis tartós 100% lenből készült anyagon, gyönyörű színekben. Finoman szőtt, nehéz anyag. 

Ár: 39 870 Ft

Jichang
Különleges, keleties, virágmintás bársony. Jacquard-szövésű, digitális nyomottmintával: élénk rózsák és bazsarózsák viráglanak az izgalmasan textúrált felületen. Magas kopásállóságú bútorbársony. 

Ár: 104 230 Ft

Aurelia
Gyönyörű, hullámmintás bársony. Összetételének köszönhetően hihetetlenül tartós – ideális és karakteres bútorkárpit, a bársony páratlan textúrájával. Natúr és egzotikus színekben egyaránt kapható. 

Ár: 42 070 Ft