bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Ehhez a termékcsoporthoz, vagy kollekcióhoz nincs rögzített termék.
Textilminta
Ha megtetszett egy-egy textil, rendelj mintát és passzítsd az otthonod színeihez: válaszd ki a tökéletes darabot! A szállítást 5 darabig mi álljuk. :) 

Ár: 990 Ft

Fresco Leaf
Különleges, levélmintás freskó adta az ihletet ehhez a textilhez: a természet szépségét és a kifinomult eleganciát hozza be a térbe. A szellős "negatív" mintázat harmonikus és érdekes részlete lehet az otthonodnak. 100% pamutból készült.

Ár: 27 620 Ft

Bloomsbury Rose
Fényes, luxusminőségű bársony buja rózsákkal foltozva. Az eredetileg kézzel festett mintázat finom, visszafogott és temperamentumos, meleg színkombinációban is kapható. 

Ár: 54 470 Ft

Basilica
Luxus-minőségű jacquard selyem csodaszép mintázattal és finom kontrasztokkal. Egyszerre modern és reneszánszt idéző: ez az anyag kiemelkedő dísze lehet az otthonodnak.

Ár: 60 750 Ft

Tulipani
Tulipánok, rózsák, páfrányok bájos, gazdag színekkel játszó kertje – visszafogott, finom hátterekkel. Őszies, sokoldalúan felhasználható minta 100% pamutszatén anyagra nyomva. 

Ár: 40 180 Ft

Roseto
Csodás, kézzel festett, élénk, burjánzó rózsakert. Ez az egészében mintás-virágos anyag finom, 100%-os pamutszaténből készült, így széleskörűen használható. Szikrázó és visszafogott színvilágban is kapható. 

Ár: 40 180 Ft

Ghirlanda
Pazar virágoszlopok prémium minőségű, tiszta len anyagon. Az élénk színeket a visszafogott, olaszországi paloták freskóira emlékeztető ekrü háttér ellensúlyozza. Teremts bensőséges, laza hangulatot az otthonodban ezzel az egyedi mintájú textillel. 

Ár: 46 150 Ft

Floreale Grande
Festői fehér rózsák finom, freskószerű háttér előtt. A sokoldalú, grandiózus minta és a koptatott damaszt visszafogottan elegáns, légies hatást kelt. Minőségi, tiszta lenből készült. 

Ár: 46 150 Ft

Floreale
Díszes virágkompozíció a drámai, nyílt ég freskói előtt. Sokszínű paletta, dinamikus színvilág, praktikus méretű minta – akár kárpitozásra, akár lakástextilként fantasztikus! Pazar minőségű, tiszta lenből készült, gyönyörű esésű anyag. 

Ár: 46 150 Ft

Damasco
Különleges damasztanyag, melyet az antik freskók finom virágmintái inspiráltak. A minta könnyed, visszafogott eleganciáját fémes csillogás hangsúlyozza. Sokoldalú, tiszta pamutból készült. 

Ár: 27 620 Ft

Caprifoglio
Díszes virágkompozíció a drámai, nyílt ég freskói előtt. Sokszínű paletta, dinamikus színvilág, praktikus méretű minta – akár kárpitozásra, akár lakástextilként fantasztikus! Pazar minőségű, tiszta lenből készült, gyönyörű esésű anyag. 

Ár: 46 150 Ft

Caprifoglio Grande
Grandiózus akantuszlevelek és -virágok a drámai, nyílt ég freskói előtt. Sokszínű paletta, dinamikus színvilág: fantasztikus látványt nyújtó anyag! Pazar minőségű, tiszta lenből készült. 

Ár: 46 150 Ft