bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Ehhez a termékcsoporthoz, vagy kollekcióhoz nincs rögzített termék.
Tungolaj
A tungolaj átlátszó és matt fedést biztosít, mely kiemeli a fa természetes színét és erezetét.  Egészen különleges anyag: folyékony állapotban beivódik a fába, majd levegővel érintkezve megszilárdul, így rendkívül tartós bevonatot képez a felületen, ami ellenáll a víznek, alkoholnak, olajoknak. –

Ár: 5 400 Ft

Kenderolaj
A kenderolaj az egyik legegyszerűbben felvihető felületkezelő anyag, amely gyönyörűen kiemeli a színeket. A Daddy Van's kenderolaj egy vegyszermentes, 100%-os tisztaságú száradó olaj: folyékony állapotban beszívódik a felületbe, majd levegővel érintkezve megszilárdul. Tartós és ellenálló védelmet

Ár: 5 150 Ft

Safecoat Acriglaze matt lakk
Könnyen felvihető, átlátszó és matt bútorlakkot keresel, ami nem csak a kezelt darabot óvja, de környezetbarát is? Ne keress tovább! :)

Ár: 9 600 Ft

Bútorviasz – Levendula Illóolajjal
A fabútorok ápolásáról a szintetikus termékek megjelenése előtt természetes anyagok gondoskodtak: a méhviasz és a karnaubaolaj évszázadok óta használatos ezen a téren – belőlük készül ez a csodás bútorápoló viasz. A környezeti hatások (a napfény, a száraz, hideg levegő, vagy a pára) fakíthatják,

Ár: 5 360 Ft

Bútorviasz – Narancs Illóolajjal
A fabútorok ápolásáról a szintetikus termékek megjelenése előtt természetes anyagok gondoskodtak: a méhviasz és a karnaubaolaj évszázadok óta használatos ezen a téren – belőlük készül ez a csodás bútorápoló viasz.

Ár: 5 360 Ft

Bútorviasz – Natúr
A fabútorok ápolásáról a szintetikus termékek megjelenése előtt természetes anyagok gondoskodtak: a méhviasz és a karnaubaolaj évszázadok óta használatos ezen a téren – belőlük készül ez a csodás bútorápoló viasz.

Ár: 5 360 Ft

Dekorviasz – Mészfehér
Ez a szuper, krémes állagú dekorviasz sötét színnel festett darabokon kifejezetten extravagáns, natúr árnyalatú felületeken pedig mesésen rusztikus megjelenésű!

Ár: 4 950 Ft

Dekorviasz – Antikbarna
A színezett viaszok patinás megjelenést kölcsönöznek bútoraidnak, kiemelik az érdekes részleteket, hangsúlyozzák a felület textúráját. A bútorápoló méhviaszunkhoz hasonlóan ebbe a dekor-viaszba is kizárólag természetes összetevők kerültek.

Ár: 4 950 Ft

Dekorviasz – Árnyfekete
A színezett viaszok patinás megjelenést kölcsönöznek bútoraidnak, kiemelik az érdekes részleteket, hangsúlyozzák a felület textúráját. A bútorápoló méhviaszunkhoz hasonlóan ebbe a dekor-viaszba is kizárólag természetes összetevők kerültek.

Ár: 4 950 Ft