bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

5+1 bútorfestési hiba

Van néhány tipikus csapda, amibe a legtöbb kezdő bútorfestő beleesik: ezeket könnyedén ki tudod kerülni, ha megfogadod az itt leírtakat. :) Ez a lista nem csak a saját tapasztalataim alapján készült (bár ezeket a hibákat javarészt én is elkövettem ám...): a vásárlóinktól és

Partnereink


Címkefelhő

Ehhez a termékcsoporthoz, vagy kollekcióhoz nincs rögzített termék.
Rózsakvarc Színű Komód
Ez a kecses vonalvezetésű komód stílusos eleme lehet bármilyen térnek: ugyanúgy szépen illik a skandináv natúr színvilágába, ahogyan a vintage fakó árnyalatai közé. 

Ár: 59 000 Ft

Rusztikus éjjeliszekrény
Egyedi, mesésen kopott felületű éjjeliszekrény kerámiagombokkal, párban. Gyönyörű, szürkésbarna színe egyszerre elegáns és visszafogott. Vagány, férfias környezetbe és finom, nőies hangulatú szobába egyaránt passzolhat. :) 

Ár: 28 500 Ft

Létrapolc Egyedi Rendelésre
Tömörfából készült létrapolc, amit elképzeléseidnek megfelelő színre festünk. A bútor festéséhez és felületkezeléséhez kizárólag természetes anyagokat használunk.

Ár: 35 900 Ft

Retro éjjeliszekrény – Sütőtök-Koromfekete
Vagány, fiatalos éjjeliszekrény párban – vintage karakterű, ipari stílusú vagy akár modern terekbe. A lenyíló ajtó mögött egy fiók és egy polc rejtőzik. Az érett narancssárga és a mélyfekete kombinációja garantáltan nem marad észrevétlen. :) 

Ár: 28 500 Ft

Felújított politúrozott komód
Régi tömörfa komód mesterien felújítva. Ajtaját gyönyörű faragás díszíti. 

Ár: 59 000 Ft