fbpx
30 000 Ft feletti tejfesték-vásárlás esetén a szállítás INGYENES!
0

Webáruház

Bútorviasz – narancs illólajjal

A fabútorok ápolásáról a szintetikus termékek megjelenése előtt természetes anyagok gondoskodtak: a méhviasz és a karnaubaolaj évszázadok óta használatos ezen a téren – belőlük készül ez a csodás bútorápoló viasz.

5 650 Ft

Raktáron

A környezeti hatások (a napfény, a száraz, hideg levegő, vagy a pára) fakíthatják, száríthatják, elszínezhetik szeretett fabútoraidat. Akár új fafelületet szeretnél megóvni, akár régi faanyagot felfrissíteni, használd a Daddy Van bútorápolót!

A Daddy Van’s bútorápolóba csak a legkiválóbb természetes összetevők kerülnek: finomítatlan méhviaszból, karnaubaviaszból és extra szűz olívaolajból készül. A hozzáadott narancs-illóolaj erősíti a méhviasz tisztító, fertőtlenítő hatását, és munka közben édes gyümölcsillatba burkol, a narancs frissítő, feszültségoldó hatásával vidámságra hangol!

 

MIÉRT GONDOLJUK, HOGY TE IS IMÁDNI FOGOD?

  • Nem tartalmaz petróleumszármazékot, VOC-t, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!
  • Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa – víztaszító, időtálló, bársonyfényű, csodásan sima felület lesz a jutalmad!
  • Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!
  • Szintetikus társaival ellentétben nem bocsát ki légszennyező anyagokat, sőt méhviasz-tartalmának köszönhetően tisztítja a levegőt – ráadásul finom levendulaillatú! 🙂

 

A Daddy Van’s méhviasz visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak.

 

HASZNÁLATA GYEREKJÁTÉK:

  • Ha festett darabon alkalmazod, várd meg, míg a festék teljesen megszárad.
  • Körkörös mozdulatokkal kis mennyiséget vigyél fel a felületre ecsettel vagy ronggyal, majd töröld le a felesleget egy tiszta ruhával. (Oszd fel a felületet körülbelül tenyérnyi részekre, ne próbáld az egészet egyszerre viaszolni.)
  • Több rétegben is használhatod.
  • Egy tenyérnyi felületre körülbelül borsónyi viasz elegendő. Ha túl vastag rétegben viszed fel a viaszt, ragacsos lesz a felület. A túl sok viaszt körülményesebb eltávolítani, mint két vékony réteget felvinni, ezért figyeld, mennyit vesz fel a fa, és ne feledd: a kevesebb több!
  • Polírozhatod is a felületet a felvitelt követően, ha magasfényű darabot szeretnél.
  • Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és viaszold újra. 🙂

 

„Ha egyik út járhatóbb a másiknál, akkor biztos lehetsz benne, hogy a természet útja az.” – Arisztotelész

 


A termék 140 g-os kiszerelésben kapható: ez kb. 15 m² kezeléséhez elegendő.

A termék biztonsági adatlapja itt érhető el.

További információk

a termék a következő kiszerelésekben kapható:

140 g