bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

A lakberendezés világa varázslatos és határtalan: egy tér a lehetőségek végtelen sorát rejti magában, és csak rajtad múlik, mit bontasz ki belőle! Ugyanígy egy bútordarab sem önmagában, hanem a környezetével együtt határozza meg az enteriőrt: Mit látsz benne? Mivel párosítod? Mire használod? – Üres vászon, amit a te képzeleted színez ki… egy felújítandó bútor pedig még inkább az!
Az Azúr Bagolynál szeretnénk megmutatni, hogy ezen az izgalmas úton milyen könnyedén választhatsz környezetbarát megoldásokat; büszkén valljuk, hogy ez az irány nem jelent kényszerű kompromisszumokat – sőt!

A bútorfelújításhoz, kreatív lakberendezéshez ajánlott termékeink egytől-egyig egészséged és környezetünk megóvását szem előtt tartva készülnek. – Erre garancia a számos nemzetközi minősítés, amiket a nálunk kapható festékek, felületkezelők kiérdemeltek:

 • USDA

  Az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) a biológiailag megújuló erőforrásokat nagy arányban felhasználó termékeket ezzel a pecséttel tünteti ki. A megújuló összetevőkből álló cikkek vásárlásával te is hozzájárulhatsz a kőolajfüggőség mérsékléséhez, ezzel a globális felmelegedés lassításához.

  Az Old Fashioned Milk Paint és a Daddy Van’s bútorápoló viaszok kiérdemelték ezt a minősítést.

 • NPA

  A natúr termékek fogalma sok esetben máig nem tisztázott, így gyakran természetes összetevőt alig látott cikkekre is ráaggatják ezt a jelzőt. – Ezért a fogyasztók védelmében az NPA létrehozott egy olyan szabálygyűjteményt, aminek kizárólag a valóban természetes áruk tudnak megfelelni. Ez a sztenderd előírja, hogy az általa natúr terméknek minősített cikkek csak természetes, az egészségre és a környezetre ártalmatlan, biológiailag lebontható összetevőkből készülhetnek.

  A Daddy Van’s bútorápoló viaszok megfelelnek ezeknek a szigorú előírásoknak is.

 • SCS

  A hagyományos felületkezelők az egészségre káros vegyi anyagokat tartalmaznak, melyek a szoba levegőjébe kerülve rontják annak minőségét – ráadásul a bútorainkból kipárolgó anyagoknak hosszú-hosszú ideig vagyunk kitéve. Az SCS laboratóriumi tesztekkel biztosítja, hogy az általa hitelesített termékek nem bocsátanak ki káros anyagokat.

  A Safecoat Acriglaze megkapta az aranyfokozatú levegőtisztasági minősítést.

 • Leaping Bunny

  A Leaping Bunny (Ugró Nyuszi) logóval fémjelzett globális minősítés biztosítja, hogy a vele ellátott termék előállításának minden fázisa erőszakmentes módon, állatokon végzett kísérletek nélkül zajlik.

  A Daddy Van’s bútorápoló viaszok kiérdemelték ezt a fontos minősítést.

Ha egyik út járhatóbb a másiknál, akkor biztos lehetsz benne, hogy a természet útja az.— Arisztotelész

Végül, de nem utolsó sorban: a bútorfelújítás maga is környezetbarát! Ha te is szem előtt tartod a fenntarthatóságot, keresve sem találhatsz jobb alternatívát otthonod berendezésére. A bútorokat újrahasznosítva nincs szükség újabb fák kivágására, és megspórolod a gyártás, a nyersanyagfeldolgozás és –szállítás széndioxid-kibocsátását, sőt a feldolgozandó hulladék mennyisége is csökken!

TARTS VELÜNK TE IS, JÁRD A ZÖLD UTAT!