bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Színválasztó

Mintaválasztó

Anyagválasztó

Felhasználás

Kopásállóság

Kollekciók

Kézzel festett, előkelő virágkompozíciók kopott, natúr freskók vagy a nyílt ég kék vászna előtt. A Designers Guild flóra minden eleme megjelenik ebben a kollekcióban – méghozzá érzéki bársonyon, friss pamuton vagy prémium lenanyagon. 

Kollekciók

A kínai tájkép-festészet inspirálta ezt a kollekciót. Innovatív, tartós, mégis finom bársonyok – a keleti táj dombjaival és növényvilágával mintázva. Szövött, nyomottmintás, valamint a két technika kombinálásából született anyagok sorakoznak itt. 

Kollekciók

Szép, egyszínű, gyönyörű esésű, sűrűnszövött lenanyag, ami akár mosógépben is mosható. Elbűvölő textúrájával és a len bájos természetességével bútorkárpitnak is szuperül beválik. 69 színben kapható.

Kollekciók

Vintage selyembársonyokat idéző, koptatott, szuperpuha anyag varázslatosan egyedi karakterrel, finom ragyogással. Extra tartós, így nemcsak huzatokhoz és függönyökhöz, de bútorkárpitozáshoz is tökéletes. 40 színben. 

Kollekciók

Robosztus, extrém tartós, szövött anyagok elsősorban bútorkárpitozásra. Szövött zseníliák, finoman csillogó, vastag textilek és többszínű textúrált szövésű anyagok találhatóak ebben a kollekcióban. 

Kollekciók

A kollekcióban 3 sikkes, modern, egyszínű anyag szerepel: egy finoman bordázott szatén, egy szupertartós kordbársony és egy matt chambray szatén. Mindhárom a natúr árnyalatoktól a földszíneken át az élénk divat-tónusokig rengeteg árnyalatban kapható....

Kollekciók

A kollekció a korábbi évek legsikeresebb digitális nyomással készült textileit sorakoztatja fel – megújult színekben, újragondolt arányokkal. Ez a technológia végtelen teret ad a kreatív dizájnnak, a változatos színeknek, a kifinomult részleteknek.  ...

Kollekciók

A viharos, vad színektől az ártatlan, natúr árnyalatokig ebben a kollekcióban minden modern igényre megoldást kínálnak a gazdag textúrájú szövött anyagok, a mosható zseníliák és a metálos csillogású black-out textilek. 

Kollekciók

Az ősi textilfestékek és a természet kékjeinek megannyi időtlen árnyalata sorakozik itt, finom natúrszínekkel kiegészülve. Míg a színpaletta végig a kék gyönyörű árnyalatait ünnepli, a minták hihetetlenül változatosak!

Kollekciók

Fantasztikusan variálható, magas kopásállóságú, egyszínű textilek: egy gyönyörű, szövött zsenília-, egy karakteres bársony- és egy luxusminőségű lenanyag – mind páratlanul erőteljes színekben.

Kollekciók

Vastag, fényűző koptatott bársony: a vintage-hatású bútorkárpitok időtlen, gyönyörű darabja. A kollekció rengeteg színe között Te is megtalálod az otthonodhoz tökéletesen illő árnyalatot.