bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

Bútorfestés – tanfolyam

Régóta bútorfestési terveket szövögetsz, de nem tudod, hogyan is fogj neki a megvalósításnak? Elveszel a sokféle adalékanyag és felületzárási eljárás sűrű rengetegében? Szívesen kipróbálnál különféle festési módszereket, antikolási technikákat? – Itt az alkalom! Érdekel, mil

Partnereink


Címkefelhő

Művészetek Völgye: JÖVÜNK!

Mágika, 2016.07.06.

Jártál már a Művészetek Völgyében? – Ez a fesztivál nem csak azért különleges, mert Magyarország talán legszebb részén, a gyönyörű Balaton-felvidéken kapott helyet (bár erre a varázslatos, dimbes-dombos tájra egyébként is érdemes ellátogatni!)... 

...különleges azért is,  mert nincs ma másik olyan terep, ahol a művészeteket sok-sokféle formában képviselő kiállítók és a kultúra minden fogyasztható formájára nyitott látogatók ilyen felszabadult-felpezsdítő légkörben találkozhatnának.

 

A mi naptárunkban tavaly óta ez a 10 nap egy másfélhónapos, minden energiamorzsánkat felemésztő felkészülési időszak jutalomjátéka: a stand összeállításával járó többhetes kemény munka végén a rendezvényre már mi is pihenni érkezünk! :)

2015-ben az Azúr Bagoly indulása és a rendezvény kezdete között kevesebb, mint 2 hónap telt el; június elején őrült versenyfutásba kezdtünk az idővel azért, hogy körülbelül 6 héttel később megjelenhessünk a 25. Művészete Völgye fesztiválon. Hihetetlenül büszkék voltunk rá, hogy végül összeállt a standunk: kicsit hevenyészett volt ugyan, de a szívünk-lelkünk beleadtuk! (A fotóalbumunkat itt nézheted meg.)

A fesztivál élménye máig olyan emlék, ami a keményebb napokon is feltölt munkakedvvel, a látogatóinkkal való találkozások sokasága pedig utólag is minden erőfeszítésért sokszorosan kárpótolt! (A tavalyi beszámolónkat a 10 napról itt olvashatod.)

Művészetek Völgye - Azúr Bagoly - bútorfestés

Így aztán nem is volt kérdés, hogy idén is ellátogassunk-e Kapolcsra! Az elmúlt év tapasztalaiból töltekezve idén igyekszünk valamivel felkészültebben érkezni: a pavilonunkat például már nem dönti majd romba az első szellő... sőt a kiállítópultunk is kifejezetten erre az alkalomra készült! 

Művészetek Völgye - Azúr Bagoly - bútorfestés

Így persze munka megint van bőven: reggeltől-estig, hétfőtől-vasárnapig festünk-csiszolunk-fúrunk-faragunk (itt, a blogon a következő napokban meg is mutatom majd, min dolgozunk)... és már alig várjuk július 22-ét, amikor megnyit a 26. Művészetek Völgye!

 

MIÉRT ÉRDEMES MEGLÁTOGATNOD A STANDUNKAT?

     .  minden kérdésedre választ kaphatsz a bútorfelújítással és a tejfestékkel kapcsolatosan 

     .  megtapogathatod Old Fashioned Milk Paint-tel festett bútorainkat 

     .  a gyakorlatban kipróbálhatod a tejfestéket gyorstalpaló tanfolyamainkon 

     .  élőben megcsodálhatod az Old Fashioned Milk Paint paletta mind a 20 színét

     .  böngészhetsz régi kincseink, lakberendezési kiegészítőink között

A tavalyi helyünkön, Kapolcson a patakparti kézművesvásártól a Harcsa Veronika udvar felé sétálva találsz meg minket:  

Művészetek Völgye - Azúr Bagoly - bútorfestés

Facebook-eseményünkhöz itt csatlakozhatsz. (Itt folyamatosan, minden friss információt megosztunk.) Az idei programfüzetet innen töltheted le.

Bizony: Kapolcs, Taliándörögd és Vígántpetend udvarai erre a 10 napra megtelnek csodával... ugye, Te is eljössz? :)

 

Kíváncsi vagy a Művészetek Völgyére való felkészülésünk következő állomásaira és az eseménnyel kapcsolatos tundivalókra? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

művészetekvölgye fesztivál kapolcs tejfesték bútorfesték oldfashionedmilkpaint

Kommentek (0)

Hozzászóláshoz kérjük, lépj be vagy regisztrálj!

Ez is érdekelhet...

Alkotóműhely: TEA-KÁVÉ-sarok

Az Alkotóműhelyben a galéria a feltöltődés terepe: a workshop-ok szünetében itt kínáljuk finomságokkal a megfáradt alkotókat. – A tálalószekrény felújításával végre teljesen elkészült a teázó-, kávézósarok: kukkants be!

Bővebben

Tálalófelújítás: Útmutató

Nos, egy tálalószekrény újrafestése meglehetősen kemény munka, ezt szögezzük le rögtön! :) (Jó, ha néhány közepes méretű bútor átalakításából össze tudsz szedni egy kis tapasztalatot, mielőtt egy ekkora bútornak nekiveselkedsz.) …pusztán a darab mére...

Bővebben

Provence Színű Tálaló

A tejfesték-paletta bővítését idén is folytatjuk! – Réges-régóta kerestük azt az időtálló árnyalatot, ami tökéletesen megragadja a vidéki stílusok rusztikus báját, ugyanakkor a kifinomult elegancia sem hiányzik belőle. – Hát, íme…

Bővebben