bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

Bútorfestés – tanfolyam

Régóta bútorfestési terveket szövögetsz, de nem tudod, hogyan is fogj neki a megvalósításnak? Elveszel a sokféle adalékanyag és felületzárási eljárás sűrű rengetegében? Szívesen kipróbálnál különféle festési módszereket, antikolási technikákat? – Itt az alkalom! Érdekel, mil

Partnereink


Címkefelhő

3 inspiráló dolgozósarok

Mágika, 2016.03.31.

A Műhely lassanként alakul: már egészen sok mindenre használható a terep — kivéve a kulturált munkát. :) Így hát sokat ábrándozom a dolgozósarkomról, ahol majd lesz ülőhely és hasonló luxusfunkciók... ehhez gyűjtöttem most inspirációkat...

 

A Pinterest-en sokakkal ellentétben nem szeretek céltalanul böngészni; imádok viszont határozott céllal képeket keresgélni: egy-egy dekorációs dilemma előtt állva megkeresem azokat a fotókat, amik a leginkább visszaadják a fejemben már megszületett hangulatot... így határozottabban tudom körvonalazni, mit is szeretnék pontosan. Ilyenkor nem olyan képeket gyűjtök, amiket egyszerűen szépnek vagy ötletesnek találok, hanem olyanokat, amiket látva azt érzem: ide holnap beköltöznék! 

Íme, a Műhelyben lévő kis dolgozósarokhoz összerakott gyűjteményem...

 

...ó, itt igazán el tudnám képzelni magam, ez a kreatív kupleráj igazán szimpatikus! :D Minden dekorelemen megéri hosszasan időzni: ez a kép egymaga igazi inspiráció-gyűjtemény! 

office space - Azúr Bagoly

 

...kontrasztképpen pedig következzen egy igazán letisztult verzió... a szék csodajó fókuszpont!

office space - Azúr Bagoly

 

...a végére hagytam a kis lelkemnek legkedvesebb opciót... ezen a képen még a gerendák is stimmelnek! Tetszik minden apró eleme külön-külön; az összkép pedig pontosan az, amit szeretnék: egyszerű, mégsem steril... kicsit kopott, kicsit ipari, mégis otthonos... szuper, ugye? (Eddig úgy gondoltam, keretezett parafatáblát teszek az asztalom fölé, de most látom csak: van, ami ennél sokkal jobban mutatna!)

office space - Azúr Bagoly

 

A Te kedvenc dolgozósarkod milyen? 

 

Szeretnél további inspiráló cikkekkel találkozni, vagy érdekel, hogyan valósul meg az ábrándokban megjelent dolgozósarok a Műhelyben? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

műhely lakberendezés inspiráció dolgozószoba vintage

Kommentek (0)

Hozzászóláshoz kérjük, lépj be vagy regisztrálj!

Ez is érdekelhet...

Levendula Színű Konzolasztal

A lila rengeteg árnyalatából bizony kevés az, ami egy bútorra festve is megállja a helyét, így sokáig keresgéltem, míg megtaláltam azt a színt, ami megfelelően sokoldalúan alkalmazható. – Nos, itt van...

Bővebben

MDF Festése Tejfestékkel

Az Alkotóműhely legeslegnagyobb darab bútorát MDF-ből készítettük. Jó hír: tejfestékkel ezt az anyagot is szuperül lehet festeni. 

Bővebben

Alkotóműhely – Asztalok

Ez a beszámoló már régóta esedékes, hiszen az asztalok már az Alkotóműhely legeslegelső, november közepén megtartott workshop-ján is készen álltak, így éppen ideje már, hogy megmutassam ezeket a darabokat Neked.

Bővebben