bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Alkotók Vására – beszámoló

Mágika, 2015.12.09.

Az Iparművészeti Múzeum hétvégi kézműves-iparművész vásárán jártam! Mi is vittünk magunkkal egypár festett bútort, kiegészítőt és persze Old Fashioned Milk Paint-et is lehetett kapni az asztalunknál. Ám nem csak kiállítóként volt izgalmas ez a három nap: szuper élmény ennyi egyedi és kreatív munkát látni egy helyen! Elhoztam a kedvenc darabjaimat: ha nem jártál a kiállításon, most bepótolhatod! :)

 

Jártál már az Iparművészeti Múzeumban? – Gyönyörű!

Kézműves vásár - Azúr Bagoly

Az épület egész aulája és körfolyosója megtelt szebbnél-szebb pultokkal: a kézzel festett selyemkendőktől kezdve a különleges ékszereken és kerámiákon át az egyedileg készült ruhákig, művésznyomatokig rengeteg tarka-barka mindenben lehetett gyönyörködni.

Kézműves vásár - Azúr Bagoly

 

ÍME AZ ÉN KEDVENC DARABJAIM:

Kézműves vásár - Azúr Bagoly

1. Varázslatos, vadvirágmintás szoknya Farkas Imolától: imádom! :) A márka stílusa és kínálata kicsit a Desigual ruhákra emlékeztet... mintha a spanyol márka a magyar tervező munkáiból merítkezne: a Pipetta Design darabjai hasonlóan különcök, ám kifinomultabbak; ráadásul kedvezőbb áron kaphatóak.

2. Rogyasztott üveg karácsonyfadísz: ötletes, egyszerű és csodaszép!

3. Szegedi Katalin mesevilágának egy darabja: „Gyöngybagoly” nyomat – természetesen nem tudtam otthagyni! :) Nézd meg a művésznő egyéb munkáit is itt!

4. Beszereztem két kézzel készült kerámia bútorgombot is!

 

Itt még nincs ám vége a vásárfiák sorának...

A KÉT LEGKÜLÖNLEGESEBB DARABOT A VÉGÉRE TARTOGATTAM!

Szász Károly régi, sérült-törött kerámiákból alkot új értékeket: ebben a medálban különösen szeretem, ahogy az íve a virágminta formáját követi... szerelem volt első látásra! 

Kézműves vásár - Azúr Bagoly

 

Kiállítótársunk, Erika nem csak megszállott bútorfestő és újonnan avatott tejfesték-rajongó, de csodaszép koszorúk készítője is! A kedvenceim az egyetlen anyag felhasználásával készült munkái – mint amilyen ez a gyönyörű olívazöld hortenziakoszorú is. A műhelyben lesz a helye, így még sok-sok képen előfordul majd! :)

Kézműves vásár - Azúr Bagoly

 

Végül összegyűjtöttem pár prospektust azoktól, akiktől szívem szerint vásároltam volna, de idén már nem fértek bele a keretbe:

Béni Gabriella – Ceraminart: nagyon vagány raku-gombokat találhatsz nála! (Óóó, ha bútorgombokat is készítene...!)

kézműves vásár - Azúr Bagoly

 

Magyar Béla – Citygraph: rajongásig szeretett, itt-ott koszos, néha zajos, olykor büdös, ám mindig elbűvölő fővárosunk mesekönyvbe illő, mégis valósághű képei.

 

Weidinger betonékszerek: rusztikusak, egyediek, elegánsak... a bátrabbak DIY-inpirációt is meríthetnek a különleges darabokból!

kézműves vásár - Azúr Bagoly

A nem-saját képek forrásait ld. a képekre kattintva.

 

Szeretnél további bejegyzéseket olvasni az Azúr Bagolytól? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

iparművészeti vásár élménybeszámoló bútorgomb

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

Hangulatképek Provence-ból (3)

A provence-i sorozatunk utolsó részében a fotóalbumunk kedvenc képeit lapozhatod át. 

Bővebben

Provence Régiségvásárai

Amikor eldöntöttük, hogy idén Provence-ba látogatunk, a levendulamezők mellett az én bakancslistámon egyetlen kötelező látnivaló kapott még helyet: a RÉGISÉGVÁSÁROK! :) A provence-i bútor és a francia stílus egyaránt fogalom a lakberendezésben; így h...

Bővebben

Provence Mesés Színei (1)

A bútorfestés világában mostanság a provence-i stílus szinte megkerülhetetlen: a festett bútorok szeretete a francia vidék stílusának csodálatából ragad át a legtöbbünkre. – Így hát régóta kíváncsi voltam, hogy a "provence-i stílus" magyarországi ért...

Bővebben