bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Megjelentünk a Praktikában!

Mágika, 2017.09.11.

A szeptemberi Praktika magazinban 5 oldalon mutatjuk meg a tejfesték sok-sok felhasználási lehetőségét! – Siess, markolj fel Te is egy példányt! :)

 

A lapot gyerekkoromtól rengeteget forgattam, így nagyon különleges élmény volt fellapozni ezt a számot! Imígyen örültem neki, ni:

bútorfestés - Praktika Magazin

Az újságban szereplő átalakításokat (festettünk bútort, antikoltunk képkeretet, pácoltunk-dekorviaszoltunk gyertyatartót) júniusban műveltük a Műhelyben a Praktika két munkatársával, Kurdi Gabival és Kurdi Zolival. Igazi élmény volt a közös munka! Nagyon izgalmas volt látni, hogyan dolgozik egy hivatásos stylist és egy professzionális fotós a saját bagolyfészkemben. :)

 

Az összes munka és a fotózás mind egy nap leforgása alatt készültek. A kicsi komód festésével lényegében pár óra alatt végeztünk. A végeredmény pedig egy nagyon kedves és igazán vintage darab lett: 

bútorfestés - Praktika Magazin

 

A bútor felfrissítéséhez a tejfesték Palakék színét választottam.

bútorfestés - Praktika Magazin

 

A blogon hamarosan további részleteket is olvashatsz majd a magazinban megjelent tejfesték-praktikákról... addig is: íme, az egyik kedvenc fotóm a cikk oldalairól:   

bútorfestés - tejfesték - Praktika Magazin

Forrás: Praktika Magazin. Fotós: Kurdi Zoltán. Stylist: Kurdi Gabriella.

Köszönjük szépen a Praktika Magazinnak a lehetőséget a bemutatkozásra! 

 

Szeretnél hasznos bútorfestési tippeket olvasni az Azúr Bagoly tollából? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

asztalfelújítás tejfestékkel

 

Palakék megjelenéseink Praktika antikolás lepergett rusztikus vintage bútorfestés bútorfelújítás tejfesték

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

Műanyag Festése

Vajon a műanyag is átfesthető házilag? – Ezt sokan kérdezitek. Manapság rengeteg dolog készül műanyagból, ez pedig kifejezetten nehéz feladat elé állíthat akkor, ha egy stílusos otthon megteremtését tűzted ki célul. 

Bővebben

IKEA-hack #7

Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apósomnak szüksége volt egy olyan komódra, ami nem túlságosan mély, de meglehetősen széles, ráadásul pedig reeengeteg tárolóhelyet rejt.

Bővebben

bútorfestés-iskola III.

A festés kétségtelenül a bútorátalakítás legélvezetesebb része! Ha egyszer átéled azt, ahogyan egy bútordarab a kezed alatt teljesen átalakul, akkor soha többé nem akarod majd letenni az ecsetet! :) 

Bővebben