bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Így bánj bátran a színekkel!

Mágika, 2016.09.20.

A nyár búcsúztatására, a mögöttünk álló hosszú, igencsak dolgos időszak kipihenésére Görögországban jártunk... és hát ha valahol érdemes színekkel töltekezni, akkor ez az a hely (...ugyanígy napfénnyel, ókori kultúrával, friss-ropogós uborkával ééés görögkávéval is)! 

 

A görög kultúra mesés, életteli színeit a természet gyönyörű árnyalati ihlették. Görögországban a tenger elképesztően, felejthetetlenül kék... a világos azúrtól a mély türkizen át a káprázatos indigóig ezerféle, varázslatos kék!

színek - inspiráció - görögkék

színek - inspiráció - görögkék

Így hát nem is csoda, hogy a hagyományos görög épületek is lenyűgöző, merész színekben játszanak. A görögök nem félnek a markáns, intenzív árnyalatoktól... és milyen jól teszik! A régi házak között tett séta felér egy igazi színterápiával! :) Ma már sajnos Görögországban is kezd visszaszorulni ez a tradíció, de a kisebb falvakban szerencsére még napjainkban is fellelhetőek csodásan élénk színekre festett utcák. Egy ilyen rejtőzködő pici településről hoztam képeket, amik készültekor az járt a fejemben: milyen jó lenne ilyen egyedülálló érzékkel és ilyen bátran nyúlni a színekhez a bútorfestés terepén is! Remélem, ezekből a varázslatos színpárosításokból Te is el tudsz spájzolni néhányat az inspirációs raktáradba!

színek - inspiráció - görögkék

színek - inspiráció - görögkék

színek - inspiráció - görögkék

Mustársárga – GörögkékKagylófehér

színek - inspiráció - görögkék

Olívazöld – Palakék

színek - inspiráció - görögkék

Rozsdavörös – Görögkék – Hófehér

színek - inspiráció - görögkék

A ragyogó színek az őszi-téli borongós időkben is vidámságot csempészhetnek az otthonodba! Kedvet kaptál valamilyen vagány színkombinációhoz? (Én a zöldet kékkel biztosan ki fogom próbálni!)

 

További inspirációforrásokért iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

inspiráció színek Görögkék

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

Menta Színű Vitrin

A héten új színnel bővül az Azúr Bagoly Tejfesték palettája: a Menta egy hűsítő pasztellzöld árnyalat, ami olyan, mint egy friss fuvallat. :)

Bővebben

Levendula Színű Konzolasztal

A lila rengeteg árnyalatából bizony kevés az, ami egy bútorra festve is megállja a helyét, így sokáig keresgéltem, míg megtaláltam azt a színt, ami megfelelően sokoldalúan alkalmazható. – Nos, itt van...

Bővebben

Provence Színű Tálaló

A tejfesték-paletta bővítését idén is folytatjuk! – Réges-régóta kerestük azt az időtálló árnyalatot, ami tökéletesen megragadja a vidéki stílusok rusztikus báját, ugyanakkor a kifinomult elegancia sem hiányzik belőle. – Hát, íme…

Bővebben