bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

3 inspiráló dolgozósarok

Mágika, 2016.03.31.

A Műhely lassanként alakul: már egészen sok mindenre használható a terep — kivéve a kulturált munkát. :) Így hát sokat ábrándozom a dolgozósarkomról, ahol majd lesz ülőhely és hasonló luxusfunkciók... ehhez gyűjtöttem most inspirációkat...

 

A Pinterest-en sokakkal ellentétben nem szeretek céltalanul böngészni; imádok viszont határozott céllal képeket keresgélni: egy-egy dekorációs dilemma előtt állva megkeresem azokat a fotókat, amik a leginkább visszaadják a fejemben már megszületett hangulatot... így határozottabban tudom körvonalazni, mit is szeretnék pontosan. Ilyenkor nem olyan képeket gyűjtök, amiket egyszerűen szépnek vagy ötletesnek találok, hanem olyanokat, amiket látva azt érzem: ide holnap beköltöznék! 

Íme, a Műhelyben lévő kis dolgozósarokhoz összerakott gyűjteményem...

 

...ó, itt igazán el tudnám képzelni magam, ez a kreatív kupleráj igazán szimpatikus! :D Minden dekorelemen megéri hosszasan időzni: ez a kép egymaga igazi inspiráció-gyűjtemény! 

office space - Azúr Bagoly

 

...kontrasztképpen pedig következzen egy igazán letisztult verzió... a szék csodajó fókuszpont!

office space - Azúr Bagoly

 

...a végére hagytam a kis lelkemnek legkedvesebb opciót... ezen a képen még a gerendák is stimmelnek! Tetszik minden apró eleme külön-külön; az összkép pedig pontosan az, amit szeretnék: egyszerű, mégsem steril... kicsit kopott, kicsit ipari, mégis otthonos... szuper, ugye? (Eddig úgy gondoltam, keretezett parafatáblát teszek az asztalom fölé, de most látom csak: van, ami ennél sokkal jobban mutatna!)

office space - Azúr Bagoly

 

A Te kedvenc dolgozósarkod milyen? 

 

Szeretnél további inspiráló cikkekkel találkozni, vagy érdekel, hogyan valósul meg az ábrándokban megjelent dolgozósarok a Műhelyben? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

műhely lakberendezés inspiráció dolgozószoba vintage

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

Menta Színű Vitrin

A héten új színnel bővül az Azúr Bagoly Tejfesték palettája: a Menta egy hűsítő pasztellzöld árnyalat, ami olyan, mint egy friss fuvallat. :)

Bővebben

Alkotóműhely – Galéria

A bútorvadászat általában nem egy kétperces műfaj, főleg akkor, ha kifejezetten határozott elképzelések mentén műveljük… szerintem mégis érdemes kivárni azt, hogy a megálmodott darab szembejöjjön, mert egy szeretnivaló bútorban aztán igazán hosszan l...

Bővebben

A TEJFESTÉK mint Természetes Falfesték

A tejfesték már évszázadok óta használatos nem csak bútorok, de falfelületek festésére is. Tudtad például, hogy az egyiptomi piramisokban található freskók is tejfestékkel készültek? – Bizony!

Bővebben