bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

Bútorfestés — tanfolyam az alapok elsajátításához

Régóta bútorfestési terveket szövögetsz, de nem tudod, hogyan is fogj neki a megvalósításnak? Elveszel a sokféle adalékanyag és felületzárási eljárás sűrű rengetegében? Szívesen kipróbálnál különféle festési módszereket, antikolási technikákat? – Itt az alkalom! Érdekel, mil

Partnereink


Címkefelhő

3+1 érv a dizájner termékek mellett

Mágika, 2015.11.27.

Magyarországon először már otthonról is vásárolhatsz luxusminőségű Designers Guild termékeket: webáruházunk kínálata textilekkel és tapétákkal bővült! …De miben is másak a dizájner cikkek, mint hétköznapi társaik? – Elmondom, én miért szerettem bele a Designers Guild családba.

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ház, tele számomra idegen és nehezen szerethető terekkel, szigorú és közönséges bútorokkal: a mi házunk… amiből otthont szerettem volna varázsolni. E máig befejezetlen kalandtúra kezdetén találtam rá a Designers Guild szövetekre és tapétákra.

A lakberendezésnek van egy nehéz és egyben érdekes szakasza: a kezdetek, mikor már érzed, milyen hangulatú térre vágysz – de még nem tudod, milyen elemekből fog ez a stílus felépülni… ha van is egy-két darabra vonatkozó konkrét elképzelésed, fogalmad sincs, mi tartja majd az egész “koncepciót” össze… mitől lesz otthon a lakótér? Ebben a stádiumban ért engem az égből jött felismerés a Designers Guild kollekcióival megismerkedve: a színek, a minták, a textúrák harmóniája teremti meg az egységet – akár különféle stílusokon átívelve. Izgalmas textilekkel, tapétákkal a legegyszerűbb terek is lenyűgözővé tehetők, egyedivé varázsolhatók!

Designers Guild textilek és tapéták webáruháza: Azúr Bagoly

 

Designers Guild textilek és tapéták webáruháza: Azúr Bagoly

 

Designers Guild textilek és tapéták webáruháza: Azúr Bagoly

A Designers Guild ebben pedig verhetetlen: egyedülállóan kidolgozott mintáikkal, a klasszikus és a modern hatások elbűvölő kombinálásával, a kollekciók rendkívüli variálhatóságával ezek a termékek a lakberendezés savát-borsát adják. – Bizony, elég egy csipetnyi is a pikáns eredményhez! :)

 

3+1 érv a dizájner tapéták és szövetek mellett:

 

1.

Egy térbe elég akár egy karakteres darab: kárpitoztass újra egy széket, fotelt valamilyen extravagáns szövettel; húzd újra a kanapé párnáit egy megragadó textillel; függesz a falra egy-egy darab különleges anyagot! – Íme, az otthonod új fókuszpontja! :)

Designers Guild textilek és tapéták webáruháza: Azúr Bagoly

 

2.

A Designers Guild palettáján szereplő anyagokat tudatosan egymással rugalmasan variálhatóvá tervezték: az egy-egy kollekción belül található termékek szinte gondolkodás nélkül társíthatóak egymással.

Designers Guild textilek és tapéták webáruháza: Azúr Bagoly

Külön termékvonalat kapott az Essential család, amiben egyszínű, a többi kollekcióval színben tökéletesen harmonizáló, magas kopásállóságú, mégis pénztárcabarát anyagok sorakoznak. (Kollekcióink: Brera Lino, Glenville, Ishida, Mesilla, Sicilia, Library, Zaragoza.)

Webáruházunkban a tejfesték természetes színeivel, gyönyörű textúrájával harmonizáló darabokat találsz: így a festett bútoraid mellé könnyű választani. ;)

 

3.

 A dizájner anyagok nem csak szépek, de magas minőségűek és rendkívül tartósak is: a Designers Guild a legkiválóbb forrásokból szerzi be alapanyagait Egyiptomtól Skócián át Svédországig; a gyártásért felelős csapat pedig a legfejlettebb technológiát használja a sok-sok kivételes dizájn megvalósításához.

 

+1.

Engedj meg egy kis luxust magadnak! – Meglátod, egy különleges darab minden nap mosolyt lop a szívedbe. :)Designers Guild textilek és tapéták webáruháza: Azúr Bagoly

 

Böngéssz változatos kínálatunkban – ha megtetszett egy-egy textil vagy tapéta, rendelj mintát és próbáld ki, hogyan mutat a választott anyag az otthonod színei mellett! (A szállítást 5 darabig mi álljuk.)

 

Szeretnél további érdekes lakberendezési tippeket olvasni? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

designersguild dizájner textilek tapéták lakberendezés

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

Alkotóműhely – Asztalok

Ez a beszámoló már régóta esedékes, hiszen az asztalok már az Alkotóműhely legeslegelső, november közepén megtartott workshop-ján is készen álltak, így éppen ideje már, hogy megmutassam ezeket a darabokat Neked.

Bővebben

Alkotóműhely: A Sütizősarok

A régit előszeretettel hasznosító vintage stílusba szuperül illenek a dolgok eredeti funkcióját újraértelmező darabok: az Alkotóműhely egyik sarkában akad is erre pár példa: gyere, megmutatom... :)

Bővebben

Alkotóműhely: TEA-KÁVÉ-sarok

Az Alkotóműhelyben a galéria a feltöltődés terepe: a workshop-ok szünetében itt kínáljuk finomságokkal a megfáradt alkotókat. – A tálalószekrény felújításával végre teljesen elkészült a teázó-, kávézósarok: kukkants be!

Bővebben