bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

Bútorfestés — tanfolyam az alapok elsajátításához

Régóta bútorfestési terveket szövögetsz, de nem tudod, hogyan is fogj neki a megvalósításnak? Elveszel a sokféle adalékanyag és felületzárási eljárás sűrű rengetegében? Szívesen kipróbálnál különféle festési módszereket, antikolási technikákat? – Itt az alkalom! Érdekel, mil

Partnereink


Címkefelhő

Megjelentünk a Praktikában!

Mágika, 2017.09.11.

A szeptemberi Praktika magazinban 5 oldalon mutatjuk meg a tejfesték sok-sok felhasználási lehetőségét! – Siess, markolj fel Te is egy példányt! :)

 

A lapot gyerekkoromtól rengeteget forgattam, így nagyon különleges élmény volt fellapozni ezt a számot! Imígyen örültem neki, ni:

bútorfestés - Praktika Magazin

Az újságban szereplő átalakításokat (festettünk bútort, antikoltunk képkeretet, pácoltunk-dekorviaszoltunk gyertyatartót) júniusban műveltük a Műhelyben a Praktika két munkatársával, Kurdi Gabival és Kurdi Zolival. Igazi élmény volt a közös munka! Nagyon izgalmas volt látni, hogyan dolgozik egy hivatásos stylist és egy professzionális fotós a saját bagolyfészkemben. :)

 

Az összes munka és a fotózás mind egy nap leforgása alatt készültek. A kicsi komód festésével lényegében pár óra alatt végeztünk. A végeredmény pedig egy nagyon kedves és igazán vintage darab lett: 

bútorfestés - Praktika Magazin

 

A bútor felfrissítéséhez a tejfesték Palakék színét választottam.

bútorfestés - Praktika Magazin

 

A blogon hamarosan további részleteket is olvashatsz majd a magazinban megjelent tejfesték-praktikákról... addig is: íme, az egyik kedvenc fotóm a cikk oldalairól:   

bútorfestés - tejfesték - Praktika Magazin

Forrás: Praktika Magazin. Fotós: Kurdi Zoltán. Stylist: Kurdi Gabriella.

Köszönjük szépen a Praktika Magazinnak a lehetőséget a bemutatkozásra! 

 

Szeretnél hasznos bútorfestési tippeket olvasni az Azúr Bagoly tollából? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

asztalfelújítás tejfestékkel

 

Palakék megjelenéseink Praktika antikolás lepergett rusztikus vintage bútorfestés bútorfelújítás tejfesték

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

Workshop-ok Kapolcson

Július 20-án 10 napra kitelepülünk a Művészetek Völgyébe, Kapolcsra. A standunknál a fesztivál minden napján szervezünk workshop-okat. Az idei évben minden eddiginél szélesebb program-kínálatból válogathatsz majd! :)

Bővebben

Készülődés Kapolcsra I.

Ez a komód a Duna Televízió Család-barát című műsorában lépett először színre... méghozzá a tejfesték-paletta Tenger nevezetű színére! Haha.

Bővebben

Művészetek Völgye: JÖVÜNK!

A Művészetek Völgye kitüntetett helyet foglal el a kicsi szívünkben: 2015-ben itt léptünk ki az online világ határai mögül legeslegelőször, s kaptunk egy jóóó nagy kezdőlökést az előttünk álló út megtételéhez. :) Az idei alkalommal pedig immár harmad...

Bővebben