bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

4 éves az Azúr Bagoly!

Mágika, 2019.05.28.

4 szuper meglepetés vár ezen a héten!
 

🎂 ...csütörtöktől vasárnapig minden nap 4 tejfesték-szín 10% kedvezménnyel érhető el! * (Érdemes bekapcsolni az értesítéseket a Facebook-on, ha nem szeretnél lemaradni az aktuális akcióról!)

🎂 ...minden 10 000 Ft feletti rendelés mellé csomagolunk egy 1 490 Ft értékű bútorviasz-mintát! (Ez a kiszerelés körülbelül egy kisbútor felületkezelésére elég.)

🎂 ...a születésnapi ünneplés ideje alatt (május 30-ától június 2-áig) vásárlók között 2018. június 3-án kisorsolunk egy workshop-kupont, amit a szerencsés nyertes 12 hónapig bármelyik "bútorfestés-alaptechnikák" tanfolyamon beválthat! 

🎂 ...hírlevél-feliratkozóinknak pénteken küldünk egy kuponkódot, ami 10% kedvezményre jogosít a webáruházban! (A hírlevélre még van idő feliratkozni! Klikk: http://eepurl.com/bCxy-L)


Ne maradj le az akcióról, hiszen ilyen alkalom csak egyszer van az évben! – Kattints ide, és rendelj most!

Azúr Bagoly - szülinapi kedvezmények - 2018

 

KÖSZÖNJÜK, hogy érdeklődsz a vegyszermentes bútorfelújítás és az Azúr Bagoly Tejfesték iránt! 💚 

 

*A kedvezmény a pint- és a kvart-kiszerelésekre vonatkozik. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

 

Ha szeretnél a legközelebbi akcióinkról elsőként értesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

asztalfelújítás tejfestékkel

tejfesték akció születésnap

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

Műanyag Festése

Vajon a műanyag is átfesthető házilag? – Ezt sokan kérdezitek. Manapság rengeteg dolog készül műanyagból, ez pedig kifejezetten nehéz feladat elé állíthat akkor, ha egy stílusos otthon megteremtését tűzted ki célul. 

Bővebben

IKEA-hack #7

Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apósomnak szüksége volt egy olyan komódra, ami nem túlságosan mély, de meglehetősen széles, ráadásul pedig reeengeteg tárolóhelyet rejt.

Bővebben

bútorfestés-iskola III.

A festés kétségtelenül a bútorátalakítás legélvezetesebb része! Ha egyszer átéled azt, ahogyan egy bútordarab a kezed alatt teljesen átalakul, akkor soha többé nem akarod majd letenni az ecsetet! :) 

Bővebben