bejelentkezés

Megismételhetetlen bútorok.

· felújított bútorok · vintage kiegészítők · tejfesték · dizájner-textilek ·

refurbished furniture · vintage decor · milk paint · designer fabrics

A kosár jelenleg üres

Nyelvválasztás:

BÚTORFESTÉS lépésről lépésre...

Hogyan újíthatod meg bútorodat akár egyetlen nap alatt? – Ez az útmutató segítséget nyújt a bútorfestés lépéseinek elsajátításához! :) A tejfesték használatával könnyen megy majd a munka, mert ez a szuper bútorfesték: alapozás nélkül használható, ecsetnyommentesen terül,

Partnereink


Címkefelhő

Művészetek Völgye: JÖVÜNK!

Mágika, 2018.07.04.

A Művészetek Völgye kitüntetett helyet foglal el a kicsi szívünkben: 2015-ben itt léptünk ki az online világ határai mögül legeslegelőször, s kaptunk egy jóóó nagy kezdőlökést az előttünk álló út megtételéhez. :) Az idei alkalommal pedig immár harmadjára látogatunk majd el Kapolcsra! 

 

Jártál már a Művészetek Völgyében? – Ez a fesztivál nem csak azért különleges, mert Magyarország talán legszebb részén, a gyönyörű Balaton-felvidéken kapott helyet (bár erre a varázslatos, dimbes-dombos tájra egyébként is érdemes ellátogatni!)...  ...különleges azért is,  mert nincs ma másik olyan terep, ahol a művészeteket sok-sokféle formában képviselő kiállítók és a kultúra minden fogyasztható formájára nyitott látogatók ilyen felszabadult-felpezsdítő légkörben találkozhatnának.

Azúr Bagoly a Művészetek Völgyében - 2018

Azúr Bagoly a Művészetek Völgyében - 2018 

A fesztivál minden évben más-más élményekkel töltött fel minket. – 2015-ben az Azúr Bagoly indulása és a rendezvény kezdete között kevesebb, mint 2 hónap telt el: hihetetlenül büszkék voltunk rá, hogy végül egyáltalán összeállt a standunk... kicsit hevenyészett volt ugyan, de a szívünk-lelkünk beleadtuk! 2016-ban aztán hatalmas várakozásokkal indultunk neki a fesztiválnak, ám az időjárás határozottan igyekezett elvenni a kedvünket ettől a műfajtól: az első napok rekkenő hőségét egy konkrét árvizet okozó esőzés követte, ami sajnos nem múlt el nyomtalanul a kiállított bútorokon... a látogatóinkkal való találkozások sokasága ugyanakkor mégis minden erőfeszítésért sokszorosan kárpótolt! :)

 

Na és miben lesz más a fesztivál ebben az évben?

Hát őszintén szólva fogalmunk sincs. :D ...de egy dolog biztos: idén minden eddiginél több ÉLMÉNY vár majd a standunknál!

   > workshop-ok: Az 1-2 órás gyorstalpaló tanfolyamtól kezdve, a 2-3 órás kisbútorfestő-foglalkozáson át, a legrejtettebb kreatív tartalékokat is megmozgató IKEA-hack workshop-ig NÉGY különféle programmal várunk majd! (A további részletekről >>>ITT<<< olvashatsz.)

   > exkluzív újdonságok: Kapolcson hetekkel a „hivatalos” termékbevezetés előtt kaparinthatod meg a legfrissebb újdonságainkat! 

   > ingyenes tanácsadás: Ha egy kis eligazításra lenne szükséged a bútorfestés világában, akkor hozd el a kiválasztott darab fényképét. Kérdezz bátran! :) Segítünk az anyagok, a színek, a technikák kiválasztásában. 

   > nyereményjáték: A Művészetek Völgyében a látogatóinkat szuper nyereményjátékkal várjuk majd a 10 nap alatt! :)

   > színek, textúrák, inspirációk: A standunkon igyekszünk majd a TEJFESTÉK elképesztő sokoldalúságát mind-mind kézzel foghatóan megmutatni! – A sok-sok felhasználási mód (pácolás, gyönyörűen egységes színfedés korábban fényesre lakkozott bútoron, elöregedett festékrétegre emlékeztető patinás felület, stencilezés, krétával írható felület, satöbbi) egytől-egyig tanulmányozható lesz! 

 

Ne feledd: július 20-ától 29-éig várunk szeretettel a Művészetek Völgyében! 

A malomszigeti kézműves vásárral párhuzamos úton, a Patakparti Fakanalas utcájában, a körhintás udvarban találsz meg minket. (Kapolcs, Petőfi u. 9.) 

Azúr Bagoly a Művészetek Völgyében - 2018

A Facebook-oldalunkon minden friss információt megosztunk a fesztivállal kapcsolatban. 

 A Művészetek Völgye teljes programkínálatát itt találod. 

 

Kíváncsi vagy, hogy milyen bútorokat viszünk magunkkal idén a Művészetek Völgyébe? – Iratkozz fel a hírlevelünkre itt!

asztalfelújítás tejfestékkel

művészetekvölgye fesztivál kapolcs tejfesték programajánló

Kommentek (0)

Ez is érdekelhet...

bútorfestés-iskola III.

A festés kétségtelenül a bútorátalakítás legélvezetesebb része! Ha egyszer átéled azt, ahogyan egy bútordarab a kezed alatt teljesen átalakul, akkor soha többé nem akarod majd letenni az ecsetet! :) 

Bővebben

Zománcfesték Átfestése

Sűrűn érkezik hozzám az a kérdés, hogy a zománcfestékkel mázolt felületek átfestése is megoldható-e házilag: ez a leggyakrabban az ajtók-ablakok átfestése kapcsán merül fel. Így ebben a bejegyzésben először sorra veszem, hogy milyen lépések szükséges...

Bővebben

Menta Színű Vitrin

A héten új színnel bővül az Azúr Bagoly Tejfesték palettája: a Menta egy hűsítő pasztellzöld árnyalat, ami olyan, mint egy friss fuvallat. :)

Bővebben